Ruhsal Yolculuk, Spiritüel yaşam: AŞK ACISI NASIL GEÇER?

18 Haziran 2017 Pazar

AŞK ACISI NASIL GEÇER?





AŞK ACISI NASIL GEÇER? 
Pek çok kadın ayrılık yaşadığında yaşam enerjisini ilişkisi olduğu erkekte bırakıyor. 
Görüşmeler bitse bile onu aklından tamamen silemiyor. 
Sürekli mesaj atıp atmadığına, acaba tekrar arar mı? 
Bana geri döner mi? 
Hayatında başka birisi mi var? 
Gibi düşünceler beynini kemirir. 
Bunun sebebi o erkekte bir parçasının kalmasıdır. 
Birşeyler tamamlanmamıştır, bu yarım kalınmışlık, karşı tarafın üzerimizdeki hisleri ve bu hislerin manyetik alanı yüzündendir. 
Kendini değersiz hissetme, nefret, saygı duyulmama ya da mutluluk, aşk, güven, hislerinin birden yarım kalması manyetik alanınızı yerle bir ediyor ve bütün pozitif enerjileriniz, parçalarınız erkeğin enerji alanına doğru akıyor, negatif olanlar ise bizde toplanıyor. Yani kutuplaşma oluyor. 
Erkek kadını duygusal olarak yarım bırakıp beklentilerini karşılamamışsa, enerjileriniz erkeğe gitmişse ve acı çekiyorsanız yaşam enerjinizi geri alabilirsiniz. Düzenli gevşeme ve meditasyonla bunu yapmak mümkün. 
Öncelikle yapmanız gereken olayı kötü bir olay olarak görmemeniz, bu ilişkinin size ne kattığını ve size ne ders verdiğini bulun. Eğer ilişkiden dersinizi almazsanız hayatınıza, dersinizi almak için yine aynı olayları yaşatacak insanı çekersiniz. İlişkiden almanız gereken dersi bulduktan sonra ve size katkılarını düşündükten sonra, rahat edebileceğiniz biryere uzanın ve bir süre düzenli nefes alışverişi yapın, gevşeyin. Onunla ilgili tüm negatif düşüncelerinizi, acinizi beyaz bir ışığa doğru gönderdiğinizi salıverdiğinizi düşünün. Ve bu uygulamayı bir kaç kez tekrarlayın, vaktiniz varsa 21 gün boyunca. 
Bu süre içersinde de kendinizle ilginin kendinize değer verin. Yaşam amacınıza odaklanın. Aşk acısını nasıl geride bıraktığınızı göreceksiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder