Ruhsal Yolculuk, Spiritüel yaşam: TANRI ILE SUREKLI TEMASTASINIZ

18 Haziran 2017 Pazar

TANRI ILE SUREKLI TEMASTASINIZ





Hiç aşağıdakilere benzer bir durum yaşadınız mı?

*Arabanızın anahtarı, cüzdanınız ya da bir mektup gibi önemli bir şeyi nereye koyduğunuzu unutursunuz, ve birden bir sezgi size yol göstererek onu bulmanızı sağlar.

*Araba kullanırken, içinizden gelen bir ses hemen şerit değiştirmenizi söyler, ve böylece bir trafik tıkanmasından ya da kazadan kıl payı kurtulursunuz.

*Bir sevdiğinizin başının dertte olduğu içinize doğar, ve onu aradığınızda, sizin yardımınıza ihtiyacı olduğunu öğrenirsiniz.

* Yeni biriyle tanıştığınızda, ilk izlenimlerinizin ilişkinizin gidişatını doğru bir biçimde önceden bildirir.

* Nereden geldiği belli olmayan bir ses sizi bir tehlikeye karşı uyarır, ve daha sonra bu uyarının sizi büyük bir felaketten kurtardığını anlarsınız.

*Eski bir arkadaşınızı düşünürsünüz, o gün daha sonra ondan bir mektup ya da telefon alırsınız.


     Yasaminiz boyunca, ilahi rehberliğin pek çok örneğini deneyimlemişsinizdir. Tanrı'nın ve meleklerın size rehberlik yaptıklarının farkında olmamış olabilirsiniz. Yaşamınızda bazı olağanüstü olaylarda semavi alemin ettiğinden kuşkulanmış olabilirsiniz. Ayrıca Tanrı'nın size yol gösterdiğini kesin olarak hissettiğiniz bir kaç deneyimde yaşamış olabilirsini. Yaradan'on sesi bizi asla bırakmamıştır, aslında bırakamazda. Tanrı bizi ilk düşündüğünde yaratılan tanrısal ışık kıvılcımı içimizde dopdolu bir halde kalır. Bu ışık tanrı ile birdir, bu da bizim tanrı ile bir olduğumuz anlamına gelir. Gerçek özümüz olan Tanrısal ışık vasıtasıyla biz tanrımım zihnindengelen her düşünceye ortak oluruz. İşin doğrusu, o halde bizim zihnimiz  Tanrı'nın zihninin bilgeliğine ebediyen bağlıdır.





(Alıntıdır, Doreen Virtue İlahi Rehberlik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder