Ruhsal Yolculuk, Spiritüel yaşam: INSANLAR ARASINDA ENERJİ ALIŞVERİŞİ NASIL OLUR VE BU AŞK İLİŞKİNiZE NASIL YANSIR?

18 Haziran 2017 Pazar

INSANLAR ARASINDA ENERJİ ALIŞVERİŞİ NASIL OLUR VE BU AŞK İLİŞKİNiZE NASIL YANSIR?



                           




Bir ortama girdiğinizde, ya da bir arkadaşınızla yaptığınız bir konuşmadan sonra enerjinizin çekildiğini , kendinizi kötü hissettiğinizi fark edersiniz. İşte bu enerjilerinizi çeken, başka bir değişle yıldızınızı düşüren kişilere Enerji Vampirleri denir. Bir insanla iletişim kurmaya başladığınız anda aranızda enerji bağları oluşmaya başlar. Bu bağları gözünüzde görünmez kablolar olarak canlandırabilirsiniz. Vücudumuz sadece fiziksel bedenimizden ibaret değildir. Göremediğimiz bir enerji alanıda mevcuttur, ama bazı çalışmalarla bu enerji alanını (aura) gözle görebilmenizde mümkün.  Bu enerji alanınızı ikinci bedeniniz olarak düşünebilirsiniz. Auramız yani enerji alanımız herkeste farklı farklıdır. Neşeli enerjisi yüksek olan farkındalığı olan, mutlu olmayı bilen insanlarda enerji alanı daha canlı renklere sahiptir. Neşesini kaybetmiş umutsuz mutlu olmayı beceremeyen insanlarda daha donuk bir renge sahiptir. Auranız,  duygu ve düşünceleriniz, korkularınız, kaygılarınız ya da yaşam şeklinizle biçimlenir. 


Biriyle iletişime geçtiğiniz andan itibaren iki taraf arasında kablolar gibi enerji bağları oluşmaya başlar ve bu kablolar sayesinde iki taraf arasında enerji akışı gerçekleşir. En etkili enerji akışı cinsel birliktelikle olur. İki kişinin bedenleri birleştiği an duygusal yapıları birbirine akmaya başlar. Bunun için vücudumuzu kime açtığımıza çok dikkat etmeliyiz. Birbirine sevgi ve pozitif düşünceler besleyen kişiler karşıdakinin enerji alanını zenginleştirir, ama aksi bir durumda negatif düşüncelere sahip ise birbirlerinin yaşam enerjilerini çekerler. İnsanların yaşam enerjinizi çekmenize izin vermeyin, eğer çakralarınız düzenli çalışıyorsa bu negatif enerjiler auranızda barınamazlar, ve çakralarınız düzenli çalıştığından dolayı vücudunuzdan bu negatif sevgi barındırmayan enerjileri arındırırlar. Yaşam enerjisini kaynaktan başka bir değişle yüksek benliğinden alan insanlar vardır bu insanların başkasının enerjisine ihtiyacı yoktur. Çünkü aldıkları enerji sınırsızdır. Kendi kendilerine yetebilir, mutlu olabilirler. Ama enerjisini kaynaktan alamayan insanlar başkasının yaşam enerjisini çalarlar, başkalarının yaşam enerjileriyle beslenirler. Ve enerji akışı kesildiği anda mutsuzluk, değersizlik, korku, kaygı hisleri oluşur. Ve bu kişilerle iletişimde olduğunuzda enerjiye ihtiyacları olduğundan sizin  yaşam enerjinizden çalabilirler. 






Aşk ilişkilerine gelince kadın ve erkek birbirlerine aşık olduktan sonra, ilişkinin ilk dönemlerinde erkek kadını sık sık arar, ilgi gösterir, kadın bu enerjiden beslenmeye başlar, erkeğin onu el üzerinde tutması kadında değersizlik hissini azalttığı için arada oluşan enerji kabloları enerji alışverişini yapmaya başlar, kadın artık yoğun ilgiyle beslenmeye başlamıştır, ve kadının başka değer duygusunu artıracak alanlar yoksa bu kadında bağımlılık yapmıştır. Enerji alanı erkeğin ilgisi ile besleniyordur. Madde bağımlısı olmuş gibi. İlişkinin ilerleyen evresinde erkek ilgisini azaltmaya başlar bu ilişkilerin doğasında vardır. Erkek ilgisini normal boyutlara indirirken kadın sebepsizce acı çekmeye başlar. Sürekli ilişkinin nereye gittiğini düşünür, üzülür ve olumsuz duygu ve düşüncelere kapılır. İşte bu andan itibaren enerji kablosunda ki enerji akışı tersine dönmüştür. Ve artık erkek kadının enerjisiyle beslenir. Taraflar bunu bilinçli olarak yapmazlar. Ya da enerji bağlarına başka bir örnek vermek gerekirse, sevgiliniz sizden ayrılmışsa bir tarafınız yarım kaldığı için yaşam  enerjiniz karşı tarafa doğru akmaya başlar. Enerjinizi çeker ve bu da sizde aşk acısı, depresyon gibi hisler oluşturur. Ama karşı taraftan yaşam enerjinizi geri almanız mümkün, yaşam enerjinizi geri almaya başladığınızda karşı taraf sizden enerji almak için tekrar geri gelecektir. Enerjinizi geri almak için topraklanın, kendi yüksek benliğinize bağlanın güç içinizde.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder