Ruhsal Yolculuk, Spiritüel yaşam: ŞÜKREDEREK İLİŞKİLERİNİZİ BİLE DÜZELTEBİLİRSİNİZ

18 Haziran 2017 Pazar

ŞÜKREDEREK İLİŞKİLERİNİZİ BİLE DÜZELTEBİLİRSİNİZ





Hayatında dibe çökmüş insanların şükrederek hayatlarını değiştirebileceğine inanın. En umutsuz hastalıklarda mucizelerin gerçekleştiğini duymuşsunuzdur. Ya da zedelenmiş bir ilişkinin şükretmeyle harika bir ilişkiye döndüğünü. Sona eren evliliklerin kurtulduğuna şahit olmuşsunuzdur. Şükrettiğiniz de etrafınıza sevgi verirsiniz be karşılığında da yine sevgi alırsınız. Bu bir insana teşekkür etme olur, Yaradan teşekkür etme olur, bir hediye, heyecan verici bir aktivite, herşey için şükredin. Siz şükrettikçe daha da fazlasını hayatınıza çekeceksiniz. İsyan ettikçede en kötüsünü hayatınıza çekeceksiniz. Çekim yasası böyle işler. 
    İsterseniz uygulayabilirsiniz, varlığına şükrettiğiniz bir insanı düşünün, çok sevdiğiniz bir insan. O kişiye odaklanın ve o insana duyduğunuz sevgiyi, şükran duyduğunuz şeyleri düşünün. Ve içinizden ya da dışınızdan o insanla ilgili sevdiğiniz ve şükrettiğiniz şeyleri söyleyin. Sanki o sizin yanınızdaymış gibi hissedin. Bunu yaparken kalbinizin şükranla dolduğunu hissedin.
   Bu yaptığınız çalışmayla karşıya verdiğiniz sevgi mutlaka size geri döner. İşte şükretmek bu kadar kolay. 

   Yani elinizde olan bir şey için şükrediyorsanız ondam daha da fazlasını alırsınız. Örneğin çok şükür param var ya da çok şükür aç değilim diye düşünürseniz daha fazlasını hayatınıza çekersiniz. Güzel bir ilişkiniz olmasada ilişkiniz için şükrederseniz, ilişkinizin nasıl düzeleceğini göreceksiniz.







Şükretmek hayatın en büyük çoğaltıcısıdır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder