Ruhsal Yolculuk, Spiritüel yaşam: ILISKIDE NASIL MUTLU OLUNUR ?

18 Haziran 2017 Pazar

ILISKIDE NASIL MUTLU OLUNUR ?





   Eger karsi taraftan yani partnerinizden beklentileri keserseniz, iste ozaman iliskinizde mutlulugu yakalarsiniz.
   Bir iliskide bizi mutsuzluluga surukleyen bekletilerimizin karsilanmamasidir.
   iliski bir sekilde basliyor, karsida ki partnerine bir anlam yukluyor, Ve bu anlamin karsiligini goremedigi zaman iliski sikismaya basliyor. Zamanlada bu duruma tepki veriyoruz, Neden ofkelendigimizi bulamiyoruz ve karsidaki kisinin davranislari bize batmaya basliyor. Sonra onun yaptiklarini kabullenemiyor sonrasindada catismalar basliyor.
   insan kime sesini yukseltir? ulasamadigi kisiye.

   Eger karsindaki kisiyle kalp yoluyla konusuyorsan, zaten  kelimelere ihtiyacin yoktur, telepati ile konusursun, birbirinizi gonul gozuyle hissedersiniz. iliskinde bagirmalar basladiysa o kisiye ulasamiyorsun demektir.

   iliskinizde yapmaniz gereken kisiyi oldugu haliyle kabule gecmek. Iliskinize karsida ki insani oldugu gibi kabule gecitiginiz de zamanla iliskinizin iyi yonde ilerledigini gozlemleyeceksiniz.  Hayatinizda ki kisiyle zaten ayni frekansta degilseniz evren onu sizden bir sekilde uzaklastirir. Ve eger gecmis iliskinizden ders alirsaniz, bu kisiyi hayatiniza neden cektiginizi bulursaniz, Evren size daha iyi birini karsiniza cikaracaktir. siz ne kadar iyi olursaniz karsiniza o kadar iyi insanlar cikar. Evrenin bozulmaz yasasidir. Karsinizda ki sizin aynanizdir. Kotu bir insani hayatiniza cektiyseniz bu sizden kaynaklidir. Siz kendinizi duzelttikce karsiniza daha duzgun insanlar cikacaktir.  unutmayin ayni frekansta oldugunuz insanlari hayatiniza cekersiniz. Frekansinizi yukseltin....
  &
nbsp;   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder