Ruhsal Yolculuk, Spiritüel yaşam: ASK ILISKILERIMDE NEDEN HEP AYNI OLAYLARI YASIYORUM? KARAKTERLER DEGISIYOR SENARYO HEP AYNI.

18 Haziran 2017 Pazar

ASK ILISKILERIMDE NEDEN HEP AYNI OLAYLARI YASIYORUM? KARAKTERLER DEGISIYOR SENARYO HEP AYNI.





Ask hayati birturlu yolunda gitmeyen insanlarin yasadiklari sorun genelde aynidir. hayatina degisik insanlar girer cikar ama yasadigi senaryo hep aynidir. Bunun sebebi kisinin bilincaltinda ki korkularidir. ya da gecmisten gelen bir kalip. gecmiste bilincaltina yerlesmis kotu bir kodlama olabilir. Hep ayni tarzda insanlari hayatiniza cekiyorsaniz bunun sebebi bilincaltinizda yatiyor. ornegin; surekli aldatilmak korkusu olan bir kadin hep capkin erkekleri hayatina ceker. Oysa capkin bir erkek ona aradigi mutlulugu veremez. Bir yandan ayrilmak ister bir yandanda ona tutuklu kalir. Tam o sirada hayatina gozu disarida olmayan onu el ustunde tutan bir erkek hayatina girmeye calisir, kadin onunla iletisim kurar ama ne yazik ki ona asik olamaz. hikayeler genelde boyledir. Kadinin aldatilma korkusu cocukluguna dayaniyordur.Cocuklugunda surekli annesini aldatan bir babasi olmasi onun bilincaltina aldatilma korkusunu yerlestirmistir.
 Bu donguden cikmak  istiyorsaniz, bilincaltinizi temizleyin, Meditasyon yaparak, nefes calismasi yaparak bilincaltinizin derinlerine inin, ben bu donguyu neden yasiyorum diye bilincaltiniza sorun, Gecmise gidin en derinlere inin, Cocuklugunuzda ben buna benzer bir olayi ne zaman yasamistim diye bilincaltiniza sorun er ya da gec bilincaltinizdan cevap gelecektir  hatirlayacaksinizdir. O ani hatirladiginizda size aci veren bir olay bile olsa o ani tekrar yasayin aglamak isterseniz kendinizi birakin, gozyaslari sifaladir, olayi imgeleyin, derin nefeslerle o ani sifalandirin ve o ani yasamaniza sebep olan herkesi once kendinizi affedin daha sonrasinda dusuncenizle saliverin.
Bu calismayi yaptiktan sonra ask hayatinizin nasil pozitif yonde degistigini goreceksiniz. Degismiyorsa gecmisi hala affedememissiniz demektir. calismayi tekrar tekrar yapabilirsiniz.


Unutmayin hayatinizda yasadiginiz iyi ya da kotu tum olaylarin cozumu sizde. siz iyilestikce siz sifalandikca siz saglikli oldukca, karsiniza hep ayni frekanstan insanlar cikacaktir.

Hayatinizda ki insanlardan sikayetci olmayin, degismeye kendinizden baslayin siz degistikce hayatinizda degisecek.

div style="text-align: justify;padding-left:20px; padding-right:20px">Sevgilinizle geleceğiniz nasıl olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder