Ruhsal Yolculuk, Spiritüel yaşam: PARTNERİMİZİ NEDEN ODAK NOKTASI YAPARIZ? VE SONUCLARI

18 Haziran 2017 Pazar

PARTNERİMİZİ NEDEN ODAK NOKTASI YAPARIZ? VE SONUCLARI




t





Eğer partnerinizi hayatınızın merkezi haline getirirseniz, sonuclar çok yıpratıcı olabiliyor ya da ilişki bitişe doğru gidebiliyor. Birçok insan bir ilişkiye başladığında hayatını o kişiye göre yönlendirir. İlişkiler tek taraflı bir müessese değildir. 
Eğer sağlıklı bir ilişki sürdürmek istiyorsanız partnerinizle birbirinizin yaşam alanına girmeyin, zamanınızı sadece o kişiyi düşünerek geçirmeyin, o kişi hayatınıza girmeden önce yaptıklarınızı yapın, kendinize hobi bulun, kendinizle ilgilenin. Kendinize değer verin. Siz iyi olduğunuzda karşı tarafta iyi olacaktır. Eğer kendinizi boşlar sadece karşı tarafla ilgilenirseniz enerjisel dengeler bozulur bu da ilişki de kötü olayları beraberinde getirir. Unutmayın önce kendiniz. Siz kendinize değer vermezseniz, hiç kimse vermez. Mutlu bir ilişki istiyorsanız işe kendinizi düzeltmekle başlayın. Unutmayın hayatınıza  aynı frekansta olduğunuz size benzeyen insanları çekersiniz. Evrende kural böyledir, sizin frekansınız iyi olursa karşı tarafta iyi olur. Eğer hayatınızda ki kişi sizinle aynı  frekansa gelmezse. frekanslarınız değişirse evren o kişiyi sizden uzaklaştırır.

Erkekler sorgulanmaktan, baskı altında kalmaktan, suçlanmaktan ve çok konuşulmasından hiç hoşlanmazlar, Kadın partnerini odak noktası yaptığında zamanla erkeğe baskı yapar, onu suçlar. Kadında beklentiler çoğalır, erkeğin gerekli ilgiyi göstermediğini düşünür ve sürekli yakınır, bunlardan bunalan erkek kadından uzaklaşır, hatta ilişki başlamadan biter. 

Bir tarafın karşısındakini odak noktası yapması ve beklentiye girmesi geçmişten gelen bilinçaltı kalıplarından ötürüdür. Geçmişten gelen aldatılma korkusu, kaybetme korkusu vs. Bilinçaltında ki korku kalıplarından arınmadığınız sürece döngü böyle devam eder, geçmişi şifalandırmadan geleceğiniz sağlıklı olmaz ve hep aynı sorunu yaşadığınız insanları hayatınıza çekersiniz. Ise Bilinçaltınıyda ki korku kalıplarından arınmakla başlayın.


Kişiyi odak noktası yaptığınızda yaşam amacınızdan da uzaklaşmış oluyorsunuz, her birey dünyaya bir amaç için gelmiştir, kimileri hayat amacının ne oldugunu bulmuş, kimileri hala farkında değildir. Eğer ilişkide hayat amacınızı bulma ya da hayat amacınızı yerine getirme yolundan sapmışsanız evren kendinize gelmeniz sirkelenmeniz için ilişkinizde bir takım problemleri hayatınıza getirebilir. 




      ÖNCE KENDİNİZDEN BAŞLAYIN!

                                              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder