Ruhsal Yolculuk, Spiritüel yaşam: OLUMSUZ BİRŞEYİ NASIL OLUMLUYA ÇEVİRİRİZ

18 Haziran 2017 Pazar

OLUMSUZ BİRŞEYİ NASIL OLUMLUYA ÇEVİRİRİZ




Hayatınızda olumsuz giden birşey varsa, kendinizi istediğiniz şeyle hayal edin ve sevgi verin. Olumsuz herşey sevgisizdir. Onun için olumsuz bir durumda onun aksini hayal edin çünkü onun tersi sevgidir. Örneğin bir hastalığınız varsa vücudunuzun sağlıklı olması için sevgi verin. Hastalıktan kurtulmaya odaklanmayın, sadece sağlıklı olduğunuza odaklanın. 

Değiştirmek istediğiniz şeyi düşünmeyin bile, sadece istediğinizin şeye sevgi verin. Sevginin gücü sizin için olumsuzluğu değiştirecek.  


İstediğinize kavuştuğunuzu hayal edip hissettikten sonra hayal ettiğinizi kapsayan yeni bir dünyaya adım atarsınız. Onun için herkese yaşadığınız olumsuz olaylardan bahsederek yeni dünyayla çatışmayın. Birine olumsuzluğunuzdan bahsederken yine istemsizce  kötüsünü hayal etmiş olursunuz ve eski dünyanıza geri dönersiniz. Kötüyü hayal ettiğinizde karşılığında evrenden alacağınız şeyde kötüdür. En iyisini hayal ettiğinizde ise karşılığında alacağınız şey iyidir. 




İstemediğimiz bir şeyden bahsederken kendinizi mutlaka kötü hissedersiniz. İşte bu kadar basit. Ama insanlar genelde iyi hissetmemeye o kadar alışmış ki istemediklerinden bahsederken ne kadar kötü hayaller kurup ne kadar kötü hissettiklerini fark etmezler bile. Nasıl hissettiğinizin daha çok farkında oldukça ve duygularınıza daha çok değer verdikçe iyi duygularınızdaki en ufak düşüş bile size dayanılmaz gelir. İyi hissetmeye o kadar alışırsınız, duygularınızın o kadar farkında olursunuz ki biraz azaldıklarında hemen hisseder ve kendinizi iyi duygulara yöneltirsiniz. Çoğu zaman iyi hissetmeli ve mutlu olmalısınız, çünkü siz harika bir hayat yaşamak için doğdunuz ve bunu almanızın başka yolu yok! Bunu da düşüncelerinizle yapacaksınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder